Min profilbild

Linopressen

Linopressen är studenttidningen vid Linköpings universitet, Campus Norrköping.

Välkommen till Linopressens blogg!

Publicerad 2015-04-13 20:13:00 i Allmänt,

Linopressen finns till för dig som redan studerar vid Linköpings universitet samtidigt som vi hjälper de som vill börja studera genom att få en inblick i hur det är att vara student. 

Alla som har intresse för något som har med tidningsproduktion att göra är välkomna att höra av sig till oss. Vi ställer inga större krav på förkunskaper, utan välkomnar alla engagerade studenter.

Har du tips på vad vi borde skriva om eller är intresserad av att veta med om hur det är att arbeta på en universitetstidning - läs mer på https://www.facebook.com/linopressen eller skicka ett mejl till linopressen@gmail.com!

Kommentarer

Postat av: Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Publicerad 2015-05-25 21:03:59

Er hemsida verkar inte fungera? :/

Svar: Hej! Just nu har vi ingen egen hemsida utan använder primärt facebook och denna blogg för att synas. Tidningen kan läsas online på http://issuu.com/linopressen. Linopressen var tidigare en del av produktionsbyrån Skvaller och delade hemsida med dess film- och radioavdelningar, men nu har produktionsbyrån lagts ner liksom hemsidan. Allt gott, Niklas Sagrén
Linopressen

Postat av: Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Publicerad 2015-05-31 19:44:23

Jaha okej :) Då ska jag kolla in tidningen där :) Tack för infon :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Linopressen

Linopressen är studenttidningen som håller dig uppdaterad om vad som händer på och runt om campus. Här på Linopressens blogg samlas allt smaskigt material som inte trycks i tidningen. Bra va?

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela