Min profilbild

Linopressen

Linopressen är studenttidningen vid Linköpings universitet, Campus Norrköping.

Det är den tiden på året igen

Publicerad 2016-08-29 22:25:14 i Nolle-p,

Efter en lång sommar så har alla valt att ladda om på olika sätt. Vi har flitiga sommarjobbare som ser till att fylla på pengareserverna och omtentare som pluggar upp sig för att checka av sin lista med rester. Andra väljer att ladda om genom att koppla av, vare sig det är genom att resa och uppleva nya saker eller hålla sig till hemmet och ägna sig åt hobbies som kanske inte får mycket tid under skolåret. Sommarlov tar inte riktigt samma form sedan tiderna på grundskolan med största mål att hinna leka så mycket som möjligt, men somrar blir en tid som vi kan välja att fritt pussla fram utefter våra egna behov. En del av er -tror jag nog- väljer säkerligen fortfarande lek som ert största mål under sommaren.

 Blick från egna sommarupplevelser
 
För andra är det en nervös period. Det har varit mycket väntande med pirr i magen som nära kamrat. Det är universitetet, den sista sträckan innan ni blir färdigutbildade och närmar er drömmen om att bli ”stor”. Nu har plugget börjat och väntan på antagningar och upprop är nu över. En hel del av er har fått ett litet smakprov av era utbildningar och den litet galna period som kallas nolle-p. Det kan kännas lite jobbigt i början, men tar ni tag i det, om än ett steg i taget, så kommer det gå. Lycka till Nollan!

Text & Bild: Oliver Ekstrand

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Linopressen

Linopressen är studenttidningen som håller dig uppdaterad om vad som händer på och runt om campus. Här på Linopressens blogg samlas allt smaskigt material som inte trycks i tidningen. Bra va?

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela